Blog Masonry

Steun de lokale horeca

Met passie bereid zodat u thuis kunt genieten!
Iedere vrijdag, zaterdag en zondag kunnen er tussen 16.00 uur en 20.00 uur maaltijden worden besteld of bezorgd (gratis binnen een straal van 10 km.). De maaltijden zijn inclusief wisselende warme groenten, aardappel garnituur en rauwkostsalade.

U heeft de keuze uit de onderstaande gerechten:

– Rundergehaktbal uit eigen keuken € 11,95 p.p.

– Spareribs met knoflook- en chilisaus € 14,95 p.p.

– Kipkluifjes met knoflook- en cocktailsaus € 13,95 p.p.

– Kipfilet met romige pepersaus € 13,95 p.p.

– Huisgemarineerde kipsaté € 13,95 p.p.

– Schnitzel met gebakken ui, champignons en spek € 13,95 p.p.

– Varkenshaas met champignonroomsaus € 15,95 p.p.

– Zalmfilet met asperges, krieltjes en Hollandaise saus € 19,75 p.p.

– Asperges met beenham, krieltjes ei en botersaus € 18,75 p.p.

– Vegetarische burgers met cajun – style groenten € 12,95 p.p.

– Kindermenu frites met hamburger, kroket of € 5,50 p.p.

kipchunks en appelmoes

– Emmertje aspergesoep met beenham en asperges € 7,95

U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven of via de mail:
06-48157494 of info@seasonscatering.nl

Op het bedrijf

Passion for service

Of het nu gaat om een compleet verzorgde lunch, belegde broodjes, overwerkmaaltijd, receptie of bedrijfsfeest/barbecue, Seasons catering staat voor u klaar. Wij combineren onze passie voor eten en drinken graag met de cateringwensen van het bedrijf.

De kracht bij Seasons Catering ligt in het werken met de verschillende seizoensproducten. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, ieder seizoen heeft zijn eigen groenten en smaken en dat vindt u bij ons terug in het assortiment. Zo wordt er bijvoorbeeld in het voorjaar gewerkt met aardbeien en asperges en in de herfst met paddenstoelen en wild. We werken met verse en streekgebonden producten en op verzoek biologisch. Met verse en gezonde producten zorgen we dat uw personeel geniet van de lunch en echt even tot rust komt. Een prettige en gezonde lunch of maaltijd verhoogt immers de medewerkerstevredenheid en dus de productiviteit. Of u nu 10 of meer dan 250 man personeel heeft, wij kunnen de wensen van u en uw personeel vervullen. Onze doelstelling is om onze klanten positief te verrassen door eerlijk en kwalitatief goed eten te serveren voor de juiste prijs.

Tenslotte, waar we dagelijks mee in aanraking komen zijn diëten, allergieën (noten-pinda, lactose-vrij, glutenvrij, etc.) en leefstijlen (vegetarisch, veganistisch, hallal, etc). Geef het aan bij de reservering en wij zorgen voor een compleet aangepaste maaltijd.

De kracht van Seasons Catering

Alles kan en alles mag 

Iets te vieren? Een verjaardag, trouwdag, geboorte of zomaar? Het organiseren van een  aangelegenheid kan veel tijd in beslag nemen. Seasons Catering draagt graag een steentje bij op het gebied van catering en partyservice en denkt graag met u mee.
De kracht bij Seasons Catering ligt in het werken met de verschillende seizoensproducten. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, ieder seizoen heeft zijn eigen groenten en smaken en dat vindt u bij ons terug in het assortiment. Zo wordt er bijvoorbeeld in het voorjaar gewerkt met aardbeien en asperges en in de herfst met paddenstoelen en wild. We werken met verse en streekgebonden producten en op verzoek biologisch. Onze doelstelling is om onze klanten positief te verrassen door eerlijk en kwalitatief goed eten te serveren voor de juiste prijs.

Niet alleen wat u op uw bord krijgt, houdt ons bezig. De manier waarop de catering gepresenteerd wordt, is minstens even belangrijk. Gezamenlijk worden uw wensen besproken en maken wij de catering tot een onvergetelijke beleving.

Geheel niet onbelangrijk en waar we dagelijks mee in aanraking komen zijn diëten, allergieën (noten-pinda, lactose-vrij, glutenvrij, etc.) en leefstijlen (vegetarisch, veganistisch, hallal, etc). Geef het aan bij de reservering en wij zorgen voor een compleet aangepaste maaltijd.