Drentsbuffet
Soep
Groninger mosterdsoep met Drentse dreuge worst en bosuitjes
Crèmesoep van courgette met verse doperwtjes, pesto, witte wijn en peterselie
Koude gerechten
Boerenaardappelsalade op een plateau met Drentse ham- en worstsoorten, nagelholt en andere heerlijkheden
Een frisse salade met twee boerenkazen en versgebakken crôutons
Boerenlandbrood met daarbij huisgemaakte kruidenboter
Warme gerechten
Een foliepakketje van aromatische zomergroenten, verschillende soorten riviervis en citroen-tijmboter
Een Bourgondische schotel van maïskip, groene asperges, sjalotten, aardappelparten, kerstomaatjes en dragon
Een runderstoofpot van Drents weidevlees op grootmoederswijze gegaard
Een hartige taart met prei, ui, wortel, broccoli, champignons en brandnetelkaas
Gebakken aardappelen
Ratatouille gemaakt van onder andere verse tomaat, courgette, paprika en ui
Nagerecht
Griesmeelpudding met boerenjongens en boerenmeisjes
Oud-Hollandse krentjebrij
*Vanaf 20 personen serveren we er twee soorten soepen bij. Onder de 20 personen kunt u een keuze maken uit 1 van de bovenstaande soepen.
Koude gerechten
Warme gerechten
Nagerecht
*Vanaf 20 personen serveren we er twee soorten soepen bij. Onder de 20 personen kunt u een keuze maken uit 1 van de bovenstaande soepen.