WARM & KOUD BUFFETTEN
Bij een feestelijke gelegenheid mag een buffet van Seasons Catering niet ontbreken. De mooi opgemaakte en uitgebreide buffetten bestaan uit rijkelijk opgemaakte koude schotels en warme gerechten. De buffetten worden gepresenteerd op aangeklede buffettafels, inclusief servies en de benodigde materialen, welke ongespoeld retour kunnen.DRENTS BLUESOPERA BUFFET
In 2011 mochten wij diverse avonden een buffet verzorgen voor de Drentse Bluesopera in Gieten.De Drentse Bluesopera was een rauwe muzikale satire door locatietheatergezelschap Peergroup en streektaalinstituut Huus van de Taol over de dilemma’s van jonge boeren en de toekomst van Drenthe. De wens was om hun gasten een Drents en zomers buffet voor te schotelen en dat is dit buffet geworden.
€ 27,50 p.p.
Soep
Groninger mosterdsoep met Drentse dreuge worst en bosuitjes
Crèmesoep van courgette met verse doperwtjes, pesto, witte wijn en peterselie
Koude gerechten
Boerenaardappelsalade op een plateau met Drentse ham- en worstsoorten, nagelholt en andere heerlijkheden
Een frisse salade met twee boerenkazen en versgebakken crôutons
Boerenlandbrood met daarbij huisgemaakte kruidenboter
Warme gerechten
Een foliepakketje van aromatische zomergroenten, verschillende soorten riviervis en citroen-tijmboter
Een Bourgondische schotel van maïskip, groene asperges, sjalotten, aardappelparten, kerstomaatjes en dragon
Een runderstoofpot van Drents weidevlees op grootmoederswijze gegaard
Een hartige taart met prei, ui, wortel, broccoli, champignons en brandnetelkaas
Gebakken aardappelen
Ratatouille gemaakt van onder andere verse tomaat, courgette, paprika en ui
Nagerecht
Griesmeelpudding met boerenjongens en boerenmeisjes
Oud-Hollandse krentjebrij
*Vanaf 20 personen serveren we er twee soorten soepen bij. Onder de 20 personen kunt u een keuze maken uit 1 van de bovenstaande soepen.
HURRICANE SEASONS
Het buffet wordt inclusief servies, de benodigde materialen en eventueel aangeklede buffettafels bezorgd en kan ongespoeld retour.€ 19,50 p.p.
– Rauwkostsalade
– Vers afgebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
– Mini schnitzels in champignonroomsaus
– Huisgemarineerde malse kipsaté
– Gebakken aardappelen
– Warme seizoensgroente
RAINY SEASONS
Het buffet wordt inclusief servies, de benodigde materialen en eventueel aangeklede buffettafels bezorgd en kan ongespoeld retour.€ 23,50 p.p.
– Aardappelsalade met prei en creme fraîche
– Tomatensalade met rode ui en pesto
– Italiaanse ham met meloen
– Versafgebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
– Varkenshaasmedaillons in een champignonroomsaus
– Oosterse kipschotel met roerbakgroenten
– Gebakken aardappelen
– Warme seizoensgroente
TROPICAL SEASONS
Het buffet wordt inclusief servies, de benodigde materialen en eventueel aangeklede buffettafels bezorgd en kan ongespoeld retour.€ 26,50 p.p.
– Zalmsalade, gegarneerd met gerookte vissoorten en garnalen
– Plateau met een keur aan tapas, ham- en worstsoorten
– Rauwkostsalade
– Carpaccio van ossenhaas met pesto en pijnboompitten
– Salade van diverse soorten vers seizoensfruit
– Vers afgebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en aioli
– Saté van de haas
– Gambaschotel
– Honey roasted spareribs
– Stoofschotel van rundvlees
– Kip piri-piri
– Provencaalse roomaardappelen
– Warme seizoensgroente
WILDFIRE SEASONS
Het buffet wordt inclusief servies, de benodigde materialen en eventueel aangeklede buffettafels bezorgd en kan ongespoeld retour.€ 29,50 p.p.
– Uitgebreide selectie van zonnige tapas
– Komkommersalade met zoet zure dressing
– Schotelmet gerookte zalm, garnalen en gerookte paling
– Hollandse haringschaal met gesnipperd uitje
– Huisgemaakte rabarbercompote
– Fricandeau met tonijn op een bedje van rucola
– Schotel van luchtgedroogde ham- en worstsoorten
– Exotische fruitsalade
– Vers afgebakken boerenlandbrood met pesto, aioli en kruidenboter
– Kipfilet gevuld met brie en schinken in een romige tomatensaus
– Oosters foliepakketje met kabeljauw
– Filetlapjes in een zachte pepersaus
– Cajunschotel van biefstukreepjes en grove groenten
– Varkenshaasmedaillons omwikkeld met katenspek in een rijke Groninger mosterdsaus
– Gebakken aardappelen
– Warme seizoensgroente
* De buffetten zijn te reserveren bij een minimale afname van 10 personen. Buffet Tropical en Wildfire zijn te bestellen vanaf 20 personen