Bij een feestelijke gelegenheid mag een buffet van Seasons Catering niet ontbreken. De mooi opgemaakte en uitgebreide buffetten bestaan uit rijkelijk opgemaakte koude schotels en warme gerechten. De buffetten worden gepresenteerd op aangeklede buffettafels, inclusief servies en de benodigde materialen, welke ongespoeld retour kunnen.
Buffet 1: Hurricane Seasons
€ 19,50
- Huzarensalade, royaal gegarneerd met diverse garnituren en vleessoorten
- Rauwkostsalade
- Vers afgebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
- Mini schnitzels in champignonroomsaus
- Huisgemarineerde malse kipsaté
- Gebakken aardappelen
- Warme seizoensgroente
Buffet 2: Rainy Seasons .
€ 23,50
- Soep naar keuze
- Aardappelsalade met prei en creme fraîche
- Tomatensalade met rode ui en pesto
- Italiaanse ham met meloen
- Versafgebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
- Varkenshaasmedaillons in een champignonroomsaus
- Oosterse kipschotel met roerbakgroenten
- Gebakken aardappelen
- Warme seizoensgroente
Buffet 3: Tropical Seasons
€ 26,50
- Soep naar keuze
- Zalmsalade, gegarneerd met gerookte vissoorten en garnalen
- Plateau met een keur aan tapas, ham- en worstsoorten
- Rauwkostsalade
- Carpaccio van ossenhaas met pesto en pijnboompitten
- Salade van diverse soorten vers seizoensfruit
- Vers afgebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en aioli
- Saté van de haas
- Gambaschotel
- Honey roasted spareribs
- Stoofschotel van rundvlees
- Kip piri-piri
- Provencaalse roomaardappelen
- Warme seizoensgroente
Buffet 4: Wildfire Seasons
€ 29,50
- Soep naar keuze
- Uitgebreide selectie van zonnige tapas
- Komkommersalade met zoet zure dressing
- Schotelmet gerookte zalm, garnalen en gerookte paling
- Hollandse haringschaal met gesnipperd uitje
- Huisgemaakte rabarbercompote
- Fricandeau met tonijn op een bedje van rucola
- Schotel van luchtgedroogde ham- en worstsoorten
- Exotische fruitsalade
- Vers afgebakken boerenlandbrood met pesto, aioli en kruidenboter
- Kipfilet gevuld met brie en schinken in een romige tomatensaus
- Oosters foliepakketje met kabeljauw
- Filetlapjes in een zachte pepersaus
- Cajunschotel van biefstukreepjes en grove groenten
- Varkenshaasmedaillons omwikkeld met katenspek in een rijke Groninger mosterdsaus
- Gebakken aardappelen
- Warme seizoensgroente
* De buffetten zijn te reserveren bij een minimale afname van 10 personen. Buffet 3 en 4 zijn te bestellen vanaf 20 personen