Seizoensspecialiteit

 

–meer info–

Het voorjaarsbuffet is te bestellen vanaf 10 personen en wordt inclusief servies, de benodigde materialen en eventueel aangeklede buffettafels geleverd, welke ongespoeld retour kan.

Soep

Kippenbouillon met diverse voorjaarsgroenten

(Aspergesoep met beenham, wanneer het aspergeseizoen is begonnen)

 

Koude gerechten

Krieltjessalade met beenham, crème fraiche en lente ui

Voorjaarssalade met groene asperges en geitenkaas

Vitello Tonato (kalfsfricandeau met een tonijnmayonaise)

Plateau met gerookte zalm en garnalen met een cocktailsaus

Rabarber

Vers afgebakken boerenlandbrood met huisgemaakte rucolaboter

 

Warme gerechten

Varkenshaaspuntjes vergezeld door een romige gorgonzolasaus

Lentepastei van kip

Zalm in een milde mosterdsaus

Aardappelkrieltjes gebakken in roomboter

Gemengde warme voorjaarsgroenten

 

Nagerecht

Trifle van vers lente fruit met slagroom

*Asperges worden in de verschillende gerechten van het buffet verwerkt, zodra het aspergeseizoen is begonnen.

€ 26,50 p.p. (Voorjaarsbuffet exclusief soep en nagerecht € 22,95 p.p.)