Seizoensspecialiteit

 

–meer info–

Het buffet wordt inclusief servies, de benodigde materialen en eventueel aangeklede buffettafels bezorg en kan ongespoeld retour.

Soep

Bospaddenstoelensoep met een truffeltappenade

 

Koude gerechten

Salade van rosevalaardappelen, bosuitjes en spekjes

Waldorfsalade met noten en appel

Koude wildschotel met paté en diverse vleeswaren

Boerenlandbrood met kruidenboter en truffelboter

 

Warme gerechten

Varkenshaasmedaillons met een saus van cognac en kastanjechampignons

Runderstoofschotel met najaarsgroenten

Kipschotel met oesterzwammen, pastinaak en zoete puntpaprika

Aardappelgratin met boerenkazen

Gebakken aardappelen met een uitje

Warme seizoensgroente

 

Dessert

Chocolade- en hazelnootmousse met kletskop

 

*Het buffet is te bestellen vanaf 15 personen.