Verhuur

Verhuur
Seasons Catering staat u bij wanneer u een feest wilt organiseren en u heeft niet de juiste materialen.

Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan partyverhuur en horecabenodigdheden. Wij organiseren een stijlvol feest, receptie of verjaardag van begin tot eind en nemen alle zorgen bij u weg. In één keer alles voor de deur, scherp geprijsd en met passion for service.

“Uiteraard staan we u altijd graag te woord met professioneel advies omtrent de partytentverhuur en verhuur van materialen die voor uw evenement van belang kunnen zijn…..”

Om u een idee te geven van de partyverhuur mogelijkheden van Seasons Catering, hebben wij een aantal rubrieken geselecteerd van onze feestbenodigdheden.

Tenten*
Op het gebied van tenten is ontzettend veel te bieden. Wij kunnen u een geruime keuze bieden van zeer luxe tot zeer eenvoudige tenten. Wij maken graag voor u een offerte op maat.

Personeel*
Seasons Catering kan iedere catering tot een gewenst feest maken. Heeft u bijvoorbeeld een receptie en wilt u niet de hele avond dranken serveren? Dan kunnen wij de horecamedewerkers bieden die uw receptie compleet maakt.

*Uitsluitend in te huren in combinatie met levering van één van onze andere diensten zoals eten, drank of verhuur. Minimale afname 4 uur.

offerte