• 06-48157494
  • info@seasonscatering.nl
  • Seasons Catering Zuideind 39 9525 TJ Drouwenerveen
Seasonscatering
MENUMENU
  • Home
  • Catering
    • Particulier
    • Zakelijk
  • Menu
        • Seizoensspecialiteit
        • Soepen
        • Salade schotels
        • Maaltijden
        • Bittergarnituur
        • Barbecue
        • Koud buffet – Cold seasons
        • Warm buffet – Hot seasons
        • Seasons Buffetten
        • Warm & koud buffetten
        • Dessert buffet & patisserie
        • Ontbijt & lunch buffet
        • Dranken
        • All-in buffet, receptie of barbecue
  • Paasmenu
  • Verhuur
    • Bestek
    • Porselein en servies
    • Glaswerk
    • Tafels en stoelen
    • Buffetartikelen
    • Party artikelen
    • Barbecue en verwarming
    • Biertapinstallatie
  • Contact
  • Offerte aanvragen

Warm buffet: Hot seasons

Iedere gelegenheid wordt een succes met een warm buffet van Seasons Catering. Het buffet ‘’Hot Seasons’’ kunt u naar wens samenstellen, waarbij u keuze heeft uit 6 warme gerechten. Het warm buffet wordt bezorgd in warmhoudrechauds, inclusief borden en bestek, welke ongespoeld retour kunnen. Er wordt bij ieder buffet 1 aardappelgerecht en 1 soort seizoensgroente* aangeboden. Wanneer er aangeklede buffettafels nodig zijn, worden deze er gratis bij geleverd. Keuze uit de volgende warme gerechten:
Vegetarische,
Thaise curry met rijst
Vis,
kabeljauw en zalm in een milde mosterdsaus
- Gamba's,
in een dillesaus.
- Gamba schotel,
Provençaals gekruid.
- Lasagne,
vegetarisch.
- Lasagne,
bolognese.
- Stoofpotje,
Bourgondisch bereidt van rundvlees.
- Kipfilet,
gevuld met brie en schinken in een romige tomatensaus.
- Stoofpotje,
stoofpotje van Noordzeevis met witte wijn en dille
- Varkenshaasmedaillons,
in een stroganoffsaus.
- Vispakketje,
met Mediterrane groenten en kruiden
- Mini gehaktballetjes,
in eigen jus of in een tomatensaus.
- Filetlapjes,
in een cajunsaus.
- Varkenshaas,
in een champignonroomsaus of zachte pepersaus.
- Beenham,
met een honing-mosterdsaus.
- Kipkluifjes
pikant gekruid.
- Varkenshaasmedaillons,
in een Groninger mosterdsaus.
- Spareribs
mild of pittig gemarineerd.
- Drumsticks,
piri-piri.
- Kipfilet,
op Bourgondische wijze bereid.
- Kipsaté,
extra mals.
- Saté,
van de haas
- Mini schnitzels,
met een garnituur van champignons, ui en spek.
- Mini schnitzels,
in champignonroomsaus.

€ 23,50 per persoon

* Het buffet is te bestellen bij een minimale afname van 10 personen
* Vanaf 20 personen bieden wij er twee soorten warme groenten bij aan

Heeft u zelf een idee voor een warm buffet, laat het ons dan weten!

 

© 2023 seasonscatering 2019 | Realistatie Jurgen Oosting

voorwaarden | privacy