pASSION FOR SERVICE
 

OP HET BEDRIJF

 

Passion for service


Of het nu gaat om een compleet verzorgde lunch, belegde broodjes, overwerkmaaltijd, receptie of bedrijfsfeest/barbecue, Seasons catering staat voor u klaar. Wij combineren onze passie voor eten en drinken graag met de cateringwensen van het bedrijf.


De kracht bij Seasons Catering ligt in het werken met de verschillende seizoensproducten. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, ieder seizoen heeft zijn eigen groenten en smaken en dat vindt u bij ons terug in het assortiment. Zo wordt er bijvoorbeeld in het voorjaar gewerkt met aardbeien en asperges en in de herfst met paddenstoelen en wild. We werken met verse en streekgebonden producten en op verzoek biologisch. Met verse en gezonde producten zorgen we dat uw personeel geniet van de lunch en echt even tot rust komt. Een prettige en gezonde lunch of maaltijd verhoogt immers de medewerkerstevredenheid en dus de productiviteit. Of u nu 10 of meer dan 250 man personeel heeft, wij kunnen de wensen van u en uw personeel vervullen. Onze doelstelling is om onze klanten positief te verrassen door eerlijk en kwalitatief goed eten te serveren voor de juiste prijs.


Tenslotte, waar we dagelijks mee in aanraking komen zijn diëten, allergieën (noten-pinda, lactose-vrij, glutenvrij, etc.) en leefstijlen (vegetarisch, veganistisch, hallal, etc). Geef het aan bij de reservering en wij zorgen voor een compleet aangepaste maaltijd.

 

Offerte